Facebook annoncering er svær at komme udenom som forretningsdrivende. Facebook er et epicenter for kommunikation i dag, og danskerne (og din målgruppe) bruger det sociale medie som aldrig før. Det giver dig særdeles gode muligheder for at komme ud med dit budskab – langt billigere og mere effektivt, end du har været vant til med traditionelle markedsføringskanaler.

Hvorfor er Facebook annoncering så effektivt?

Annoncering på Facebook er – gjort rigtigt – særdeles effektivt. Det skyldes den enorme indsigt, Facebook har i sine brugere. En indsigt der bygger på massive mængder data, der indsamles, hver gang du bruger Facebook. Det kan man synes om, hvad man vil, men det er ikke desto mindre sådan, det er – og hvorfor ikke bruge det til din fordel?

Med Facebook annoncering har du nemlig mulighed for at udnytte al den data, Facebook har indsamlet, til at målrette dine kampagner uhyre præcist. Det gør du gennem en nøje segmentering af din målgruppe, som du herefter rammer spot-on med dit budskab – billigt og effektivt.

Annonceformater giver dig mange muligheder for din Facebook annoncering

Facebook stiller forskellige annonceformater til rådighed som gør, at du kan opnå forskellige mål med din Facebook annoncering. Det centrale er, hvad du ønsker at få ud af din annoncering – er det en øget kendskabsgrad, flere besøgende på dit website eller noget tredje?

Annonceringsstrategi

Med udgangspunkt i dine mål hjælper vi dig med at lægge en strategi for din annoncering på Facebook. Det gør vi for at have en handlingsplan for, hvordan vi når dine mål.

Facebook målgruppesegmentering

Efter vi i fællesskab har lagt en strategi for din Facebook annoncering, foretager vi en grundig segmentering af din(e) målgruppe(r), som vi kan gøre meget nøjagtigt grundet al den data, Facebook gemmer på. Korrekt målgruppesegmentering er afsindigt vigtigt for, om du får succes med din annoncering. Det skyldes blandt andet måden hvorpå, du betaler for din Facebook annoncering. Hos Facebook betaler du nemlig for visninger, CPM (Cost Per Thousand), og ikke CPC (Cost Per Click). Derfor har du selvfølgelig en interesse i, at dine Facebook annoncer bliver vist for den rigtige målgruppe, så du får størst muligt afkast af din investering.

Foruden demografi og interesser giver Facebook dig også andre interessante muligheder for at segmentere din målgruppe.

Facebook Retargeting

Blandt de mest nævneværdige segmenteringsmuligheder er Facebook Retargeting. Med Facebook Retargeting har du mulighed for at målrette dine annoncer mod dem, der allerede har udvist interesse for din virksomhed. Det kan fx være besøgende på din hjemmeside – forudsat at du har implementeret en sporingskode på din hjemmeside, eller folk der har interageret med din Facebook side.

Facebook Retargeting er særligt smart, fordi dine potentielle kunder oftest skal eksponeres for et budskab gentagende gange, før de konverterer til betalende kunder. Det giver Facebook Retargeting dig muligheden for.

Facebook Retargeting går også godt i spænd med dine øvrige markedsføringskanaler, herunder bl.a. søgemaskineoptimering og Google AdWords, idet du har mulighed for at samle de potentielle kunder op, der har tilgået dit website herigennem. Dermed er dine bestræbelser på hhv. SEO og Google AdWords ikke spildte, men tilfører i stedet værdi på tværs af kanaler.

Oprettelse af dine Facebook annoncer

Når både mål, strategi og målgruppe er på plads, er det tid til at oprette dine Facebook annoncer. Vi sørger for at oprette annoncer, der både skaber blikfang og formidler dit budskab kort og præcist. Vi vil ofte oprette flere forskellige Facebook annoncer, eftersom dine potentielle kunder aktiveres på forskellige budskaber.

Optimering af dine Facebook annoncer

Når dine Facebook annoncer har kørt i et stykke tid, følger vi op og ser, hvordan de klarer sig. Hvad virker, og hvad virker knap så godt? Den indsigt bruger vi til at optimere dine annoncer, så de leverer endnu bedre resultater fremover.

Interesseret i Facebook annoncering?

Udfyld formularen herunder, så tager vi en god snak med dig om dine muligheder for annoncering på Facebook. Gratis og uforpligtende.