Google AdWords er Googles annonceringsprogram, som giver dig mulighed for at målrette dine annoncer til potentielle kunder gennem mange forskellige kanaler. Med Google AdWords har du blandt andet mulighed for at målrette dine annoncer til potentielle kunder lige i sekundet, de har brug for dig. Og som du nok kan forestille dig, er dét ret effektivt.

Men det er ikke det eneste, du kan. For med Google AdWords’ vidtforgrenede annonceringsnetværk, har du nærmest utallige muligheder for at målrette annoncer til din målgruppe.

Google AdWords’ annonceringsnetværk

Google AdWords’ annonceringsnetværk består af:

 • Google Søgenetværk
 • Google Displaynetværk
 • YouTube-netværk

Netværkene bruges vidt forskelligt, og stiller således også forskellige målretnings- og annonceringsmuligheder til rådighed, som skal vælges ud fra dine kampagnemål. Herunder vil vi fokusere på de to primære netværk – Google Søgenetværk og Google Displaynetværk.

Kort om Google AdWords’ Søgenetværk og Displaynetværk:

Søgenetværket er nok det, du kender bedst. Med søgeannoncering får du dine annoncer vist direkte i Googles søgemaskine, når potentielle kunder søger aktivt på de nøgleord, der er relevante for din virksomhed. Det vil sige, at dine Google AdWords annoncer vises til potentielle kunder, der har et aktuelt behov for dine services eller produkter, og dermed er mere tilbøjelige til at gøre et køb eller kontakte dig. Det gør søgeannoncering særdeles oplagt for dig, hvis dine kampagnemål er trafik, konverteringer samt penge i kassen her og nu.

Displaynetværket er ét stort netværk af mere end to millioner websites globalt, som når ud til over 90 % af alle internetbrugere. Med Google displayannoncering bliver dine annoncer ikke vist til dem, der direkte søger efter dig. Til gengæld har du mulighed for nøje at målrette dine annoncer efter demografi og interesser, samt også målrette annoncer mod folk, der aktivt undersøger produkter eller services magen til dine. Annoncering på Googles Displaynetværk foregår primært med bannerannoncer, og er velegnet til branding og positionering af din virksomhed.

Få succes med din annoncering – brug en certificeret Google AdWords ekspert

Hos Marketing & Co sidder Kristian, der er anerkendt af Google som AdWords ekspert i både søgeannoncering og displayannoncering, klar til at hjælpe dig med din Google AdWords annoncering. Kristian sørger for at sætte sig grundigt ind i din virksomhed og dine forretningsmål, så han kan levere de bedste resultater for dig.

Helt konkret får du:

 • Korrekt opsætning af din Google AdWords konto
 • En søgeordsanalyse, der kortlægger dine relevante keywords
 • Segmentering af din(e) målgruppe(r)
 • Udarbejdelse og opsætning af dine Google AdWords kampagner
 • Fastsættelse af budstrategi, der støtter op om dine kampagnemål
 • Opsætning af konverteringssporing i Google Analytics
 • Løbende monitorering og optimering af dine annoncer
 • Løbende afrapportering

Ønsker du professionel hjælp til Google AdWords?

Så kontakt os endelig. Det kan du gøre på telefon +45 51 22 22 51, eller ved at udfylde kontaktformularen herunder. Så ringer vi dig op til en snak om dine annonceringsmuligheder. Gratis og uforpligtende.