Instagram annoncering deler flere fællestræk med Facebook annoncering. Det skyldes, at Facebook ejer Instagram, og at de to sociale medier også deler annonceringsplatform. Vi oplever også, at et miks af både Facebook- og Instagram annoncering ofte giver en god synergi og leverer flotte resultater.

Samtidig er der også væsentlige forskelle mellem Instagram og Facebook. Instagram er et socialt medie, hvor fokus er på billede- og videodeling. Som virksomhed har du derfor mulighed for at få vist billede- og videoannoncer suppleret af en kort tekst.

Instagram annoncering er til en mobil målgruppe

Instagram er et applikationsbaseret socialt medie, hvilket betyder, at brugerne fortrinsvis er på en mobilenhed, når de bruger det sociale medie. Det er derfor vigtigt, at du hurtigt formår at fange og fastholde din målgruppes opmærksomhed.

Sådan hjælper vi dig til succes med Instagram annoncering

Hos Marketing & Co hjælper vi dig med at identificere dine mål for din Instagram annoncering. Herefter lægger vi sammen en konkret handlingsplan for din annoncering, så vi er sikre på, du når dine mål – hvad enten det er branding, eller en købsopfordrende annonce med en klar CTA til følge.

Herefter sørger vi for en grundig og snæver segmentering af din(e) målgruppe(r), så du rammer spot-on. Med Instagram annoncering har du adgang til alle Facebooks data, så her er virkelig mulighed for at dykke ned og ramme spot-on. En nøje målgruppesegmentering er som altid afgørende for, at du får det størst mulige afkast at dit markedsføringsbudget.

Nu er det tid til at oprette dine annoncer. Vi sørger som altid for, at dit budskab leveres med blikfang samt et klart og målrettet budskab.

Efter dine annoncer har kørt i et stykke tid, ser vi på, hvordan de performer. Vi ser på, hvad der har virket godt i din Instagram annoncering, og hvad der har virket mindre godt. Herefter optimerer vi dine kampagner, så de performer endnu bedre fremover.

Interesseret i Instagram annoncering?

Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op til en snak om din virksomheds muligheder for annoncering på Instagram. Det er helt gratis og uforpligtende.