Markedsføring på sociale medier er et særdeles effektivt værktøj til at fange din målgruppes opmærksomhed, ligesom det er effektivt til at nå ud til en stor gruppe mennesker på kort tid. Gjort rigtigt er det ikke bare effektivt, men også særdeles kosteffektivt.

Alle sociale medier tjener forskellige formål, og det stiller krav til din markedsføring

Sociale medier er forskellige, og skal ikke skæres over én kam. Nøglen til succes med markedsføring på sociale medier er at forstå, hvem der bruger mediet, hvordan det bruges og hvorfor det bruges.

Vær selektiv i valget af sociale medier, du vil markedsføre dig på

Du skal ikke markedsføre dig på alle sociale medier. Det ville være spild af både tid og penge. I stedet appellerer vi til, at du fokuserer på at være synlig dér, hvor din målgruppe færdes i den rette kontekst, og sørge for at gøre noget særligt ud af din tilstedeværelse dér.

Sådan vælger vi det rigtige sociale medie til din markedsføring

Sandsynligheden for at din målgruppe er til stede på mere end ét socialt medie, er stor. En oplagt tanke er derfor også, at det da må være god forretning at være til stede på samtlige sociale medier, hvor din målgruppe færdes.

Men som beskrevet ovenfor bruger vi forskellige sociale medier til forskellige formål. Vi starter derfor altid ud med en analyse af, hvilket socialt medie der matcher bedst med både dine mål for din markedsføring samt dit markedstilbud.

Din markedsføring afhænger af, hvor mange ressourcer du er villig til at bruge på sociale medier

Det kan sagtens være, at det giver god mening for din virksomhed at være til stede på mere end ét socialt medie. Om det også er en god idé, afhænger typisk af, hvor mange ressourcer du ønsker at afsætte til din markedsføring. Er budgettet stramt, giver det bedre mening at fokusere på at gøre det godt ét sted og høste frugten af det, fremfor at levere en halvhjertet indsats to steder med manglende resultater til følge.

Efter kortlægning og valg af medie(r) udarbejder vi i fællesskab en strategi og en konkret handlingsplan for din markedsføring på de sociale medier, så vi er sikre på, du opnår dine mål og får det ønskede afkast af din investering.

Vil du vide mere om din virksomheds muligheder for social media marketing?

Bliv ringet op af vores social media ekspert og få en vurdering af din virksomheds potentiale for markedsføring på sociale medier. Udfyld blot formularen herunder, så ringer vi dig op. Gratis og uforpligtende.