Din hjemmeside er det første, dine potentielle kunder ser, når de møder dig på internettet. Det er derfor afgørende, at du giver dine besøgende et godt indtryk af dig og din virksomhed. Det giver du dem med en professionel hjemmeside udviklet i WordPress.

Hvad er en WordPress hjemmeside?

WordPress er et Content Management System – forkortet CMS. WordPress er med andre ord et hjemmesideprogram, der danner platform for udvikling og håndtering af dit website. WordPress er enkelt, brugervenligt og en særdeles solid platform.

Grundet WordPress’ mange kvaliteter har platformen vundet stor udbredelse, og WordPress er i dag det mest anvendte CMS på verdensplan. Det giver dig en høj grad af fleksibilitet og sikkerhed, idet der konstant udvikles til- og på platformen.

Backend på en WordPress hjemmeside

Sådan ser backend på en WordPress hjemmeside ud. Herfra styres din hjemmeside.


Skab nye relationer med en professionel hjemmeside

Hjemmesider udgør i dag fundamentet for meget forretning. Det skyldes dels vores ændrede medievaner, men i ligeså høj grad også vores ændrede forbrugsvaner. Dine potentielle kunder undersøger markedet grundigt, inden de træffer en beslutning. Du skal derfor være på pletten og sørge for, at dine kunder finder dét, de leder efter – og at de samtidig får en god brugeroplevelse. Formår du at give dem det, kan du næsten være sikker på, at du har landet dig en ny kunde.

En ny hjemmeside der er teknisk velfunderet

Som dit webbureau vil du opleve, at vi har en helhedsorienteret tilgang til webudvikling af hjemmesider. Det skyldes, at en flot og præsentabel hjemmeside ikke kan stå alene. Skal du have det maksimale udbytte af din webløsning, skal der udvikles med brugeroplevelse som omdrejningspunkt – og så skal den selvfølgelig være teknisk velfunderet.

Foruden det sikkerhedsmæssige aspekt, gælder det blandt andet også om at udvikle din hjemmeside, så den loader lynende hurtigt, ligesom det også er afgørende, at den er korrekt opbygget ift. indeksering på søgemaskiner som Google. Det sikrer vi ved konstant at være opdaterede på nyeste viden på området.

Markedsfør din hjemmeside og få relevant trafik

Potentielle kunder kommer ikke ind på din hjemmeside af sig selv, uagtet hvor god den ellers er. Det kræver en flersidet indsats at skabe trafik til sit website, og derfor hører det også til sjældenhederne, at vi udelukkende laver en ny hjemmeside til vores kunder. For skal din hjemmeside for alvor tilføre din virksomhed værdi, er et mix af markedsføringsaktiviteter nødvendigt. Det vil ofte være en god idé at investere i søgemaskineoptimering eller Google AdWords samtidig, så dine kunder nemt kan finde dig.

Ring os op og find ud af, om en WordPress hjemmeside er den rigtige webløsning for dig


Ring til os på telefon +45 51 22 22 51 med det samme, så tager vi en snak om dine muligheder. Alternativt kan du udfylde kontaktformularen herunder, så ringer vi dig op i stedet.