Med en WordPress webshop får du en webshop løsning, der er pålidelig, nem at arbejde med og gearet til langt de fleste behov. En webshop i WordPress er samtidig overkommelig at komme i gang med ressource- og budgetmæssigt, hvilket kun gør det mere interessant for dig som forretningsdrivende.

Hvad er en WordPress webshop?

WordPress er et hjemmesideprogram – et Content Management System, også forkortet CMS. Det er Open Source software, hvilket betyder, at systemet er frit tilgængeligt både for dig, men også for andre softwareudviklere.

Systemets tilgængelighed for andre softwareudviklere har gjort, at der i dag findes mange, mange tusinde udvidelser til WordPress. Heriblandt finder du WooCommerce, der forvandler dit helt almindelige website til en fuldt funktionsdygtig webshop.

WooCommerce – en fremtidssikker webshop løsning

Mere end en fjerdedel af alle webshops på verdensplan er baseret på WooCommerce og WordPress. Det skyldes, at det er en enormt stabil løsning, der ganske enkelt bare fungerer, når webshoppen er færdigudviklet. Det er her, vi som webbureau kommer ind i billedet.

Gennem flere års erfaring med WooCommerce og udvikling af mange forskellige webshops, mener vi at vide en ting eller to om, hvordan din webshop skal udvikles, så du hurtigt vinder indpas blandt dine kunder og får succes som webshop ejer.

Et godt teknisk setup og en god brugeroplevelse er afgørende for din webshops succes

Et højtydende teknisk setup er afgørende for, hvordan din webshop vil klare sig. Derfor sørger vi for en effektiv opsætning, der blandt andet giver dig hurtige load tider. Hurtige load tider har en stor betydning for dine organiske placeringer på søgemaskiner som Google, ligesom det også er udslagsgivende for, om dine potentielle kunder får en god brugeroplevelse, når de besøger dit website.

Desuden sørger vi også for at designe din webshop, så den har et brugervenligt webdesign, der gør det nemt for dine kunder at navigere rundt på siden. Det øger din konverteringsrate, og giver dig flere penge i kassen.

Vi rådgiver dig også gerne om valg af betalingsløsning, og opsætter selvfølgelig også din valgte betalingsløsning på webshoppen.

Markedsføring af din WordPress webshop

Med en webshop der er opsat efter alle kunstens regler, er du klar til at begynde at markedsføre dine produkter. Det kan du gøre relativt effektivt, fordi du nu har det fundamentale på plads.

Det hjælper vi dig selvfølgelig også gerne med, og her vil det være oplagt at investere i søgemaskineoptimering, Google AdWords og måske endda også markedsføring på sociale medier og Facebook annoncering.

Vil du vide mere om vores webshop løsninger?

Bliv ringet op af vores webshop ekspert og få klarlagt, om en WordPress webshop er den rigtige løsning for dig. Udfyld blot formularen herunder, så ringer vi dig op. Gratis og uforpligtende.